Sisteme de stocare

– scalare extinsă și complexitate redusă de utilizare pentru cerințele dinamice IT ale companiilor.

Volumul de date cu care procesează companiile continuă să crească în mod exponențial. Astfel, departamentele IT urmează să atragă o deosebită atenție în ceea ce privește stocarea, furnizarea și managementul datelor - pentru a accelera dezvoltarea și inovarea companiilor, ținând cont de costuri și necesitățile de viitor. 
BTS creează arhitecturi și implementează sisteme de stocare Hibride, Flash și Software Defined, pentru a oferi clienților performanță ridicată și gestionare optimizată.

Portofoliul sistemelor de stocare include:

Sisteme de stocare hibride – asigură simplitatea, inteligența și fiabilitatea în mediile NAS și SAN, integrarea cu Cloud Computing, utilizând instrumente exclusive de management al datelor. Sistemele sunt destinate companiilor ce au ca scop consolidarea datelor, menținând un nivel de eficiență extrem de înalt sau își doresc gestionarea datelor în arhitectură distribuită On-Premise și Cloud Computing, copii de rezervă și stocare pe termen lung.

Sisteme de stocare Flash – predestinate pentru acoperirea celor mai exigente cerințe de performanță și eficiență, păstrând flexibilitatea de management a acestora, compatibile cu arhitecturi distribuite geografic și integrare cu Cloud Computing.

Sisteme de stocare software-defined - funcționalități de stocare de tip Enterprise, scalare independentă și arhitectură scale-out, concepute pentru mediile virtuale și On-Premise Cloud Computing. Soluția de stocare Software-Defined reprezintă discurilor locale (SSD sau HDD) din incintele fiecărui server x86, asemeni unui sistem de stocare partajat distribuit, administrat dintr-o consolă unică. Astfel, garantează o performanță, disponibilitate și eficiență înaltă de stocare a datelor.

Soluții de stocare bazate pe obiecte (object storage) – predestinată stocării și managementului inteligent al datelor la nivel de obiect, utilizării de protocol S3 și interfețelor API, distribuirii multi-geo – compatibile cu cei mai renumiți provideri de Cloud Computing și soluții de backup.

Data Protection Appliance – oferă protecția datelor prin crearea și stocarea eficientă a copiilor de rezervă (D2D, VTL, D2T), cât și arhivarea datelor.

Tape storage – pentru stocarea datelor pe termen lung la costuri optime și integrarea cu soluțiile de creare a copiilor de rezervă (backup).


Proiecte conexe

Descoperiți proiectele noastre și gama completă de servicii pentru accelerarea reformelor tehnologice în cadrul companiei voastre.

Construirea unei infrastructuri securizate și a unui centru de date

Sarcina principală a acestui proiect a fost construirea și securizarea unui centru de date pentru gestionarea proceselor de afaceri interne și asigurarea continuității operațiunilor de gestionare a aeroportului. La final de proiect am livrat clientului o nouă infrastructură, bazată pe echipamente moderne cu sprijinul partenerului și al producătorului.

Optimizarea costurilor de imprimare și asigurarea securității datelor

Printre cele mai importante obiective ale proiectului s-au numărat optimizarea costurilor de imprimare, îmbunătățirea calității tipăririi, trecerea la un cadru de lucru centralizat și securizarea materialelor.
Mobiasbanca și-a redus și costurile de imprimare cu 30%, înregistrând și o calitate înaltă a imprimării.