Istoria noastră

BTS Pro s-a lansat în anul 2008.
Realizăm evoluția tehnologică împreună cu marile întreprinderi și instituții guvernamentale.

Pentru că lumea afacerilor e într-o continuă schimbare și adaptarea e obligatorie, ne asigurăm că punem totul pe roate, iar procesele complexe rulează ușor. Misiunea noastră este de a crea valoare adăugată pe termen lung pentru afacerile Clienților noștri, prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație.​

Preluăm parțial sau integral procesele Departamentului IT. Integrăm, configurăm, securizăm și livrăm – concentrându-ne atenția pe impactul pe care îl aducem în urma fiecărui proiect.

Ne poziționăm în TOP 3 integratori de pe piață colaborând cu mai mult de 50 companii dintre cele mai recunoscute din domeniul bancar, telecomunicații, industria aviatică, instituții naționale, dar și societăți străine.

Mai mult decât atât, ne conformăm standardelor ISO, obținute în urma implementării Sistemului de Management Integrat.

Lasă IT-ul în grija noastră.

Echipa noastră

Suntem mândri de Echipa care numără peste 50 de talente. Împărtășim atât pasiunea pentru tehnologie, cât și entuziasmul pentru proiecte exclusiviste.

Hai să începem marea aventură în lumea proiectelor inovative!

Divizia IT

Microsoft Security
Administrare IT
Servicii Profesionale

Divizia Administrativă

Departamentul Juridic
Departamentul Marketing
Departamentul Financiar
Departamentul Resurse Umane

Divizia Operațională

Office Management
Serviciul Suport Clienți

Divizia Vânzări

Direcția Enterprise
Direcția Afaceri Mici și Mijlocii
Departamentul Licitații

Valorile companiei

Responsabilitate

A excela înseamnă a fi responsabil la orice etapă a luării deciziilor. Asta facem zilnic – ne asumăm obligația față de Clienții, Angajații și Partenerii noștri.

Satisfacția clienților

Clienții noștri sunt ceea ce prețuim cel mai mult. Care e ingredientul secret al unei colaborări de succes? Ei bine, e un amestec dintre oferte selecte, procese optimizate, o echipă de profesioniști proactivă și performantă, împreună cu soluțiile potrivite.

Dezvoltare continuă

Suntem în continuă căutare a inovațiilor care să genereze rezultate excepționale. Vrem să ne asigurăm că utilizatorii finali pot beneficia rapid de noile funcționalități și calitatea superioară a serviciilor.

Partenerii noștri