Servere standard x86

Combinația ideală de sisteme  computing, soluții și expertiză vă garantează productivitate maximă, fiabilitate și flexibilitatea proceselor IT. 

Portofoliul BTS include servere de tip standard x86, în diferite realizări (Form Factor), servere ”Mission-Critical”, SPARC/ UNIX, pentru a garanta eficiență maximă oricărei companii, inclusiv:

Carcase Rackmount și Tower – perfecte atât pentru necesitățile companiilor SMB, filiale, birouri, cât și soluții Enterprise

Modulare, multi-node – high-performance computing (HPC), cloud, clustere de servere (server farms)

Mission-critical server – performanță și expandabilitate pentru garantarea continuității afacerii (business continuity), acces și utilizare date fără întreruperi, procesare date in-memory

Blade șasiuri – arhitectură convergentă pentru scenarii ce necesită densitate, performanță înaltă și flexibilitate.


Proiecte conexe

Descoperiți proiectele noastre și gama completă de servicii pentru accelerarea reformelor tehnologice în cadrul companiei voastre.

Construirea unei infrastructuri securizate și a unui centru de date

Sarcina principală a acestui proiect a fost construirea și securizarea unui centru de date pentru gestionarea proceselor de afaceri interne și asigurarea continuității operațiunilor de gestionare a aeroportului. La final de proiect am livrat clientului o nouă infrastructură, bazată pe echipamente moderne cu sprijinul partenerului și al producătorului.

Optimizarea costurilor de imprimare și asigurarea securității datelor

Printre cele mai importante obiective ale proiectului s-au numărat optimizarea costurilor de imprimare, îmbunătățirea calității tipăririi, trecerea la un cadru de lucru centralizat și securizarea materialelor.
Mobiasbanca și-a redus și costurile de imprimare cu 30%, înregistrând și o calitate înaltă a imprimării.