Microsoft SAM

– un proces absolut necesar pentru un management efectiv, control și protecție a activelor software.

Managementul activelor software (SAM) se consideră o practică de afaceri concepută pentru a reduce costurile IT, a limita riscurile privind deținerea și utilizarea produselor software, îmbunătățirea IT-ului companiei, precum și eficiența utilizatorilor finali. IT-ul este ineficient în cadrul companiilor, dacă nu se deține informația completă referitoare la activele software utilizate, unde acestea sunt instalate, cum sunt configurate și de către cine sunt folosite.

În procesul de implementare a proiectelor SAM, BTS identifică
deseori neregularități la capitolul achiziționare excesivă, fie insuficientă a licențelor software, în conformitate cu programele de licențiere.

Implementarea SAM ajută la identificarea cheltuielilor exagerate pentru produsele software și limitează riscurile legate de licențierea incorectă, care conduce la penalități din partea organelor de control.

În cadrul proiectului de implementare SAM, BTS Pro garantează implementarea bunelor practici, optimizate și adaptate conform cerințelor companiei voastre. Adițional, livrăm planul de dezvoltare, cunoscut și ca roadmap.


Proiecte conexe

Descoperiți proiectele noastre și gama completă de servicii pentru accelerarea reformelor tehnologice în cadrul companiei voastre.

Construirea unei infrastructuri securizate și a unui centru de date

Sarcina principală a acestui proiect a fost construirea și securizarea unui centru de date pentru gestionarea proceselor de afaceri interne și asigurarea continuității operațiunilor de gestionare a aeroportului. La final de proiect am livrat clientului o nouă infrastructură, bazată pe echipamente moderne cu sprijinul partenerului și al producătorului.

Optimizarea costurilor de imprimare și asigurarea securității datelor

Printre cele mai importante obiective ale proiectului s-au numărat optimizarea costurilor de imprimare, îmbunătățirea calității tipăririi, trecerea la un cadru de lucru centralizat și securizarea materialelor.
Mobiasbanca și-a redus și costurile de imprimare cu 30%, înregistrând și o calitate înaltă a imprimării.