Implementarea și integrarea proiectelor IT

Nu dețineți îndeajuns resurse calificate sau timp necesar pentru implementarea proiectelor? Echipa noastră va gestiona proiectul pe toată durata ciclului de viață a acestuia.

Obțineți o rentabilitate mai înaltă a investițiilor și reduceți costul total de proprietate (TCO), datorită unui sistem IT econom și eficient.

Pe lângă documentația de însoțire a proiectului High și Low-Level Design, efectuăm testele de acceptanță (User Acceptance Testing) și transferul de cunoștințe (Knowledge Transfer).

Ce soluții propunem?

– Virtualizarea și consolidarea resurselor infrastructurii IT și a aplicațiilor (Microsoft Hyper-V, VMware, Citrix)

– Proiectarea și implementarea Cloud Privat și Hybrid (VMware CMP, Azure Stack)

– Migrarea infrastructurii și servicii cloud: Hybrid, Privat, Public

– Implementarea soluțiilor Microsoft on-premise și Cloud: Exchange Mail, Office365, Sharepoint, Teams/ Skype for business, implementarea și optimizarea bazelor de date SQL, virtualizarea aplicațiilor și altele

– Proiectarea și implementarea infrastructurilor Data Centre de la zero și lansarea acestora în producere (sizing, complianță, compatibilitate și buna practică – rețea, stocare, calcul, etc.)

– Dezvoltarea și implementarea politicilor de securitate informațională – gestionarea identității și accesului utilizatorilor, accesul la resurse și date, detectarea și prevenirea pierderilor de date, securizare rețea NGFW/ DDOS

– Implementarea soluțiilor Backup

– Proiectarea și implementarea soluțiilor de replicare date și Data Center, în scopul recuperării datelor în caz de dezastru

– Proiectarea și implementarea rețelei corporative (Wired/ Wi-Fi) 


Proiecte conexe

Descoperiți proiectele noastre și gama completă de servicii pentru accelerarea reformelor tehnologice în cadrul companiei voastre.

Construirea unei infrastructuri securizate și a unui centru de date

Sarcina principală a acestui proiect a fost construirea și securizarea unui centru de date pentru gestionarea proceselor de afaceri interne și asigurarea continuității operațiunilor de gestionare a aeroportului. La final de proiect am livrat clientului o nouă infrastructură, bazată pe echipamente moderne cu sprijinul partenerului și al producătorului.

Migrarea a 5000 de utilizatori de e-mail, către un nou sistem

Platforma vine să rentabilizeze cheltuielile guvernului și să consolideze centrele de date într-o formă de gestionare comună.
În plus, au fost furnizate și servicii de audit, consultanță și proiectare pentru infrastructurile învechite – care au fost optimizate și migrate către MCloud.