Centre de date


Astăzi, companiile se confruntă cu o multitudine de provocări IT, iar o singură soluție tehnologică nu le va rezolva pe toate.

În calea spre succes, companiile necesită o infrastructură modernă pentru a ține pasul cu cerințele de dezvoltare ale mediului de afaceri.

BTS anticipează cerințele segmentului Enterprise, datorită conlucrării cu instituții guvernamentale și corporații, astfel, oferind un portofoliu divers de soluții pentru crearea unei infrastructuri robuste, eficiente, agile, și cu capacitate înaltă de integrare. 

Descoperiți soluțiile orientate să adapteze cerințele IT ale companiei, indiferent de volumul de muncă. Hai să luăm legătura!


Proiecte conexe

Descoperiți proiectele noastre și gama completă de servicii pentru accelerarea reformelor tehnologice în cadrul companiei voastre.

Construirea unei infrastructuri securizate și a unui centru de date

Sarcina principală a acestui proiect a fost construirea și securizarea unui centru de date pentru gestionarea proceselor de afaceri interne și asigurarea continuității operațiunilor de gestionare a aeroportului. La final de proiect am livrat clientului o nouă infrastructură, bazată pe echipamente moderne cu sprijinul partenerului și al producătorului.

Migrarea a 5000 de utilizatori de e-mail, către un nou sistem

Platforma vine să rentabilizeze cheltuielile guvernului și să consolideze centrele de date într-o formă de gestionare comună.
În plus, au fost furnizate și servicii de audit, consultanță și proiectare pentru infrastructurile învechite – care au fost optimizate și migrate către MCloud.