Infrastructură hiperconvergentă

Soluțiile de infrastructură hiperconvergentă devin tot mai populare pe fundalul necesității companiilor de a reduce complexitatea și costurile IT.

Acestea au loc fie prin utilizarea Cloud, fie prin adoptarea soluțiilor convergente on-premise – în condițiile creșterii volumului de date procesate și stocate. BTS oferă soluții software-defined de infrastructură hiperconvergentă (HC), ce combină resursele server, stocare, virtualizare și rețea, cu opțiunea de a alege platforma hardware, soluția de virtualizare și furnizorul de Cloud dorit.

Infrastructura tradițională ce se dovedește a fi complexă și costisitoare este înlocuită cu o platformă multi-nod, pre-configurată și pregătită de utilizare, ușor scalabilă pe viitor – doar prin adăugarea rapidă a nodurilor adiționale.

Principalele avantaje ale trecerii de la o infrastructură tradițională la una HCI sunt reprezentate de scăderea costurilor TCO, îmbunătățirea performanței, eficiența utilizării spațiului RACK, eficiența și productivitatea sporită a echipei IT și creșterea indicatorului de rentabilitate a investiției.

Aplicați soluții precum:

– NetApp HCI HyperConverged infrastructure
– Infrastructure Cisco HyperFlex system
– Fujitsu PRIMEFLEX Integrated system
– Flexpod converged infrastructure 


Proiecte conexe

Descoperiți proiectele noastre și gama completă de servicii pentru accelerarea reformelor tehnologice în cadrul companiei voastre.

Construirea unei infrastructuri securizate și a unui centru de date

Sarcina principală în cadrul acestui proiect a fost construirea și securizarea unui centru de date pentru gestionarea proceselor de afaceri interne și asigurarea continuității operațiunilor de gestionare ale aeroportului. La final de proiect am pus la dispoziție clientului o nouă infrastructură, bazată pe echipamente moderne cu sprijinul partenerului și al producătorului.

Migrarea a 5000 de utilizatori de e-mail, către un nou sistem

Platforma vine să rentabilizeze cheltuielile guvernului și să consolideze centrele de date într-o formă de gestionare comună.
În plus, au fost furnizate și servicii de audit, consultanță și proiectare pentru infrastructurile învechite – care au fost optimizate și migrate către MCloud.