Întreprinderile își dau seama că aplicațiile sunt afacerea și poarta de acces către clienții lor. 78 la sută dintre clienți spun că așteptările lor aferente experiențelor digitale sunt în creștere. Așa cum companiile pivotează spre a deveni afaceri centrate pe aplicații, se pune un efort mare pe IT-ul companiei, creând silozuri periculoase între echipe și tehnologii.

Pentru a ajuta întreprinderile să abordeze cererea de experiențe digitale ireproșabile din ce în ce mai mare, Cisco a prezentat o abordare pentru mai multe domenii, care asigură punerea în aplicare a aplicației și a echipelor de infrastructură, cu vizibilitate completă și informații operaționale, permițând astfel rezolvarea problemelor atât în ​​timp real, cât și automat – pentru a asigura o performanță optimă a aplicației. Această nouă platformă bazată pe Kubernetes facilitează atât pentru echipele de DevOps, cât și pentru cele IT să adopte o lume multicloud.

Noi inovații de la Cisco:

1. AppDynamics de la Cisco, soluția de monitorizare a performanței aplicației # 1, introduce AppDynamics Experience Journey Map care afișează automat cele mai importante trasee ale utilizatorului în materie de experiență de utilizare, din aplicațiile critice pentru misiune. Aceste călătorii se concentrează atât asupra valorilor de business, cât și asupra experienței aplicației, pentru a oferi echipelor de afaceri și celor care dezvoltă aplicațiile o viziune corelată unică între: performanța de business, experiența utilizatorului și performanța aplicației.

2. AppDynamics și Cisco Intersight Workload Optimizer schimbă și corelează date pentru a oferi echipelor de aplicații și infrastructură o imagine comună a dependențelor infrastructurii care afectează performanța aplicației, experiența utilizatorului și impactul asupra afacerii. Folosind un vocabular și instrumente commune, dar și un schimb de seturi de date între robustețea aplicațiilor și a infrastructurii – Cisco permite echipelor IT să coopereze mai ușor și să se concentreze asupra a ceea ce contează cel mai mult: afacerea și clienții.

3. Cisco Intersight Workload Optimizer prezintă capacități înalte de prelucrare și posibilități de optimizare a costurilor în arhitecturile de aplicații hibride. Optimizatorul Cisco Intersight Workload ia în considerare restricțiile de performanță, costuri și conformitate. Folosește datele istorice și pe cele din timp real, pentru a semnaliza în mod proactiv problemele potențiale, precum și lista de oportunități pentru a reduce costurile determinate de supra aprovizionare.

4. Platforma de aplicații Cisco HyperFlex pune la dispoziție o platformă integrată de tip container-as-a-service care simplifică furnizarea și operațiunile în curs de desfășurare pentru Kubernetes în cloud și centru de date și edge. Această nouă platformă întreține instrumentele de tip open-source, automatizează sarcinile de rutină și facilitează utilizarea Kubernetes pentru echipele de IT și DevOps, într-un mod care accelerează inovația aplicațiilor în medii multi-cloud.

„Aplicațiile sunt acum în centrul fiecărei afaceri, dar gestionarea infrastructurii IT nu a fost niciodată mai complexă pentru a asigura o experiență pozitivă a utilizatorilor”, a spus Liz Centoni, Vicepreședintele Senior și Director General, Cloud, Compute și IoT Cisco. „Aceste noi tehnologii oferă vizibilitate deplină și perspective profunde asupra tuturor aspectelor infrastructurii prin obiectivul de aplicare, simplificând corectarea în timp real și predictibilitatea automatizată pentru a identifica și a rezolva problemele înainte ca acestea să se întâmple.”

Disponibilitate:
– AppDynamics Experience Journey Map va fi disponibil în 2Q20
– Cisco Intersight Workload Optimizer va fi disponibil în 2Q2020
– Platforma de aplicații HyperFlex pentru Kubernetes va fi disponibilă în 2Q20

Sursa: https://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=2047267